Alternative content

Banner

06.12.2007

Хуманитарен настан “AmCham го поддржува Контрапункт”

На 6 декември 2007 година - AAG – Analysis and Advisory Group учествуваше во хуманитарниот настан “ AmCham го поддржува Контрапунктот“, организиран од американската комора во Скопје, што се одржа во Музејот на современа уметност во Скопје. Контрапункт е групација за поддршка на младите македонски уметници при промовирањето на “културната децентрализација, демонополизацијата, демократизацијата, распределбата и распространетоста“, формирана во декември 2001 година.

25.11.2007

Фотографии од 9та Порторошка Бизнис конференција

Фотографии од 9тата Порторошка Бизнис конференција снимени за време на конференцијата.

 

16.11.2007

Деветта Порторошка бизнис конференција

15 и 16 ноември 2007 година - Деветата Порторошка бизнис конференција се одржа на во прекрасниот приморски град Порторож. Оваа конференција веќе е препознатлива како една од најпознатите бизнис конференции во Словенија и привлекува сė повеќе бизнисмени од централна Европа. Конференцијата се одржува еднаш во годината во организација на Економскиот факултет на Универзитетот во Љубљана и словенечкиот дневен финансиски магазин Финанце. Главните теми на конференцијата вообичаено се одбираат по внимателно истражување на потребите на пазарот.

Анкета

Планирате ли воспоставување/зајакнување на Систем за мерење учинок во вашата организација (pay for performance)?:

Архива