Alternative content

Banner

Контактирај со AAG - Analysis and Advisory Group

 

Прашка 4

1000 Скопје, Република Македонија

Тел.: +389 (0)2 3246-422; +389 (0)2 3231-318

Факс: +389 (0)2 3246-431

e-mail: aag@aag.com.mk

www.aag.com.mk

 

Може да оставите и порака со помош на формуларот за контакт.
Image CAPTCHA
Напишете го карактерите (со мали/големи букви) од сликата

Анкета

Планирате ли воспоставување/зајакнување на Систем за мерење учинок во вашата организација (pay for performance)?:

Архива