Alternative content

Banner

01.09.2008

ААГ се наоѓа во нови канцеларии!

Ги известуваме сите наши клиенти и деловни партнери дека ААГ од денес се наоѓа во нови канцеларии со адреса:
Петар Поп Арсов 8,
1000 Скопје

Воедно сакаме да ве известиме дека и телефонските броеви се променети, со тоа што сега можете да не добиете на:
Тел. (00389) (2) 3246 422
Факс. (00389) (2) 3246431

За контакт, можете да го искористите и следниот образец на линкот Контакт ААГ.

Анкета

Планирате ли воспоставување/зајакнување на Систем за мерење учинок во вашата организација (pay for performance)?:

Архива