Alternative content

Banner

25.11.2007

Фотографии од 9та Порторошка Бизнис конференција

Фотографии од 9тата Порторошка Бизнис конференција снимени за време на конференцијата.

 

 

Анкета

Планирате ли воспоставување/зајакнување на Систем за мерење учинок во вашата организација (pay for performance)?:

Архива