Пријавување за летна школа за енергетика

By: aagadmin0 comments

Normal 0 false false false MK X-NONE X-NONE Отворениот регионален фонд за Југоисточна Европа – Енергетска Ефикасност (ORF-EE), имплементиран од страна на Германското друштво за интернационална соработка (GIZ), заедно со Енергетската Заедница од Виена, организираат Летна школа 2017. Летната школа ќе се одржи во Охрид во Конгресниот Центар на Универзитетот св Кирил и Методиј, во периодот помеѓу 26-ти август и 2-ри септември 2017 година, а Факултетот за Електротехника и Информациски Технологии е домаќин оваа година.
Школата е наменета за студентите на магистерски или докторски студии, младитe експерти, истражувачи, невладиниот сектор, вработените во јавните институции итн. кои доаѓаат од Европа и пошироко. Тема на школата ќе биде енергија и други релевантни под-теми кои се поврзани со енергијата како главна тема. Предавачи на програмата ќе бидат реномирани високо квалификувани експерти од Европската Унија и регионот. Сите материјали од Летната школа одржана во 2016-та година можете да ги најдете на следниот линк.

Related post

Leave A Comment